Werkwijze

Basis

Voordat we beginnen met iedere samenwerking stellen we gezamenlijk kristalheldere doelen en verwachtingen op waar we 100% op gaan focussen. 

Op basis van data komt er meer inzicht en transparantie van zowel onze prestaties als die van jouw eigen team. 

Zodra aan de voorwaarden wordt voldaan en er een wederzijdse goedkeuring is, starten we direct.

1 Scan

2+ weken

Om goed samen te starten gaan wij jouw doelgroep, producten, concurrentie, plannen, financiële prestaties en operationele drijfveren analyseren. Indien dit nog niet compleet inzichtelijk is, dan ondersteunen wij je om een sterk fundament te creëren met de noodzakelijke tools, een 24/7 visueel dashboard en projectmanagement tools.

Zodra dit aanwezig is gaan we belangrijke kansen en verbeteringsgebieden identificeren. Tevens ontwikkelen we een lange lijst met initiatieven en destilleren we sprints.

2 Sprints en plan

4+ weken

Wij implementeren de sprints en ondersteunen bij het optimaliseren van de ‘bedrijfshartslag’ op basis van data. Vervolgens gaan wij het 90-dagenplan specificeren.

Ook ontwikkelen wij hier een marketing roadmap en eventuele backlog. Deze fase sluiten we goed af door het team te enthousiasmeren over het plan.

3 Uitrollen

3+ maanden

In deze fase geven wij toegang tot groei marketing expertises op specifieke gebieden. Ook leveren we hier operationele ondersteuning. Denk hierbij aan coaching, ontwikkeling van vaardigheden, recruitment en prestatie transparantie. Tevens sturen we hier de tijd efficiënte implementatie aan met projectmanagement en verfijnen we de lange termijn roadmap.

We brengen zoveel mogelijk kennis over en vergroten de bekwaamheid van jouw team, zodat je onafhankelijk de groei kan voortzetten. Dan kunnen wij verder met het realiseren van je volgende ambitie!